2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni
25 Eylül 2018

Hastanemizde düzenlenen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreninde söz alan Prof. Dr. Sacit GÜNBEY, tecrübelerini bizlerle paylaşarak akademik anlamda önümüzdeki yıl daha yüksek seviyeye ulaşmamız için nelerin yapılması gerektiğinden bahsetti. Asist. Dr. Ebubekir DEMİRELOĞLU bu hastanede eğitim almaktan mutlu olduğunu ifade ederek, Dijital kütüphanenin eğitim kalitelerini arttıracağını söyledi. Hemşire Sinem MERCAN, hemşirelik tarihinden ve hemşirelik mesleğinin Tıp eğitimindeki yerinden bahsetti. Doç. Dr. Mehmet GÜLÜM sözlerine akademik yılın hayırlı olması temennisiyle başlayıp, 6 aylık faaliyetlerden bahsederek her yeni faaliyette bir çok emeğin ve özverinin olduğunu söylerken emeği geçenlere tek tek teşekkür etti. Bu teşekkürlerin en büyüğünü idareci arkadaşlarım hak ediyor dedi. Program Kokteyl ile sona erdi.

2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni'nden Kareler