T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilimleri Üniversitesi

3V5A1732.JPG
Levent BARDAK
İdari ve Mali İşler Müdürü

21.04.1980 yılında İzmir ’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İzmir de tamamladı. 1999 yılında İzmir Yenişehir Sağlık Meslek Lisesini bitirdi. Ocak 2001 yılında Kocaeli Karamürsel Devlet Hastanesi’nde Laboratuar Teknisyeni olarak göreve başladı. Daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi’nde Satınalma Görevlisi ve Başhekimlik İş Analistliği görevlerinde bulundu. 2008 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümü bitirdi. 2013 Yılında Beykent Üniversitesi Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Satınalma Görevlisi ve Satınalma Birim Sorumlusu olarak çalışmaya başladı. 26.03.2015 tarihinde Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi 08.05.2018 tarihinde Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde idari ve Mali işler Müdürlüğü görev yaptı.17.07.2020 tarihinden itibaren Keçiören Eğitim ve Araşturma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirilmiş olup halen aynı görevi yürütmektedir. Evli, Gülce ve Feyza adında iki kız babasıdır.