T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Bilimleri Üniversitesi
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Hastane Başhekimimize Teşekkür Belgesi verildi Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2021

Hastane Başhekimimize Teşekkür Belgesi verildi

A08Q3178.jpg  A08Q2992.jpg

A08Q3019.jpg

Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve yönetim ekibi hastane başhekimleri ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasında, pandeminin ağır yükünü taşıyan hastane çalışmalarının  gayretinin takdire şayan olduğunu dile getiren Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar Akelma, pandemi ile mücadelede bireysel önemlerin ve aşılamanın çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca toplantıda, başhekimler  ile rutin olarak yeni tip koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde düzenlenecek toplantıların planlaması yapıldı.

Toplantı sonunda, İl Sağlık Müdürü  Doç. Dr. Zülfikar Akelma ve yönetimi tarafından pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı  hastane başhekimlerine  teşekkür belgesi verildi.