TSK (Er, Erbaş, Y. Subay, Subay Astsubay adayı öğrenci) Sağlık Kurulu İşleyişi
21 Ocak 2019

TSK (Er, Erbaş, Y. Subay, Subay Astsubay adayı öğrenci) Sağlık Kurulu İşleyişi

1. Hastanemize başvuran adayların sevk evrakları fotoğraflı ve mühürlü olmalıdır.

2. Adayların sevk evrakının geçerlilik süresi 3 (üç) gün olup; bu sürede hastaneye başvurmaları gerekmektedir. üç günü dolduran sevk evrakları işleme alınmaz.

3. Ön muayenelerini yaptırıp kurula girecek olan adayların kendisinden istenen evrakları eksiksiz temin etmesi gerekmektedir.

4. Adayların sevk evraklarında kaçıncı işlem olduğunun yazılı olması gerekmektedir.

5. 2. ve 3. işlem için kurula sevk edilen adayların önceki işlemlerinde alınan kararları sevk evrakları ile beraber getirmeleri gerekmektedir.

6. Ön muayenelere eksiksiz bitiren adayların bir gün sonra sağlık kuruluna başvurmaları gerekmektedir. ( sistem aynı gün işlem tekrarı yapmamaktadır)

7. Hastanemizde askeri sağlık kurulu perşembe günleri toplanmaktadır. Sonuçları bir gün sonra cuma günü teslim edilmektedir.

8. Kurula girecek olan adayların en geç çarşamba günü dosyasını teslim etmiş olması gerekmektedir.

Not: Adayların yaptıkları tüm muayenelerin geçerlilik süresi on (10) gündür.