Hastanemiz Hocalarından Doç. Dr. Tarkan ÖZDEMİR Emekliye Ayrıldı
27 Mart 2024

Hastanemiz Hocalarından Doç. Dr. Tarkan ÖZDEMİR Emekliye Ayrıldı
Hastanemiz Göğüs Hastalıkları Bölümü  hocalarından emekliye  ayrılan  Doç. Dr. Tarkan ÖZDEMİR hastane başhekimimiz Prof. Dr. Aydın YILMAZ ve diğer hocalarımız tarafından uğurlandı.
Duygusal anların yaşandığı uğurlamada Başhekim Prof. Dr. Aydın YILMAZ ve Doç. Dr. Tarkan ÖZDEMİR'in arkadaşları tarafından  ÖZDEMİR'e hediye takdim edildi.
Duygularını dile getiren Başhekim Prof. Dr. Aydın YILMAZ;  ''Tarkan Özdemir hocamız ile  04.01.2021 tarihinden itibaren  hastanemizde birlikte çalışmaya başladık. Hastanemizde emeği çoktur.  Çalışkan ve üretkenliğiyle görevini en iyi şekilde yapan bir arkadaşımızdır. Kendisini ben de kişisel olarak çok seviyorum.  Onunla birlikte çalışmaktan çok mutluydum. Hocamıza bundan sonraki yaşamında  ailesiyle birlikte sağlık, afiyet ve başarı dolu yıllar diliyorum.'' dedi.